fbpx
Tjetër risi, Messenger ofron versionin ‘dark chat’

Tjetër risi, Messenger ofron versionin ‘dark chat’

  16 Jul 2019

Në një konferencë të vitit të kaluar, Facebook lajmëroi se versioni ‘Dark’ i Messenger do të vinte shumë shpejt dhe tanimë, ai është në dispozicion për të gjithë përdoruesit. Më poshtë mund të gjeni se si të aktivizoni sekretin e fshehtë të modalitetit të Facebook Messenger për modalitetin e errët.

* Së pari, hapni aplikacionin e Facebook Messenger në telefonin tuaj iPhone ose Android dhe zgjidhni çfarëdo bisede me të cilën dëshironi të bashkëveproni.

* Në bisedë, shkruani emojin e buzëqeshjes brenda dritares së kompozimit të mesazhit. Shko tek tastiera ‘emoji’ dhe përpiquni të gjeni emojin e hënës dhe ta dërgoni atë. Pasi ta keni dërguar, do të vini re një animacion të emojit të gjysmëhënës që bien në formë shiu gjatë bisedës tuaj. * Kur animimi mbaron, shfaqet një mesazh duke njoftuar se “Ju gjetët modalitetin e errët” në krye.

* Prekeni dhe do të shkoni në faqen Settings ku mund të aktivizoni ose fikni të ashtuquajturin modalitet i errët.