fbpx
Smart speaker Echo Studio, tingulli i së ardhmes

Smart speaker Echo Studio, tingulli i së ardhmes

  26 Sep 2019

Kompania Amazon ka njoftuar për lansimin e altoparlantit më të ri (smart speaker), Echo Studio e që do të jetë produkti më i zgjuar i kompanisë.

Studio u ndërtua posaçërisht për t’iu ofruar klientëve Echo një mënyrë për të dëgjuar muzikë pa humbje përmes shërbimit të ri të rrjedhjes, Music HD të Amazonit, raporton The Verge.

Speaker-i i parë i zgjuar që mbështet audio 3D, me të dy bodrumet Dolby Atmos dhe 360 Reality Audio , kjo e fundit e prodhuar nga Sony.

Studio Echo janë në dispozicion që nga 25 Shtatori, oferta të para me çmim prej 199 dollarë, dhe do të jetë në dispozicion më vonë këtë vit.

Pajisja me formën e cilindrit të njohur tashmë nga fanatikët e zërimit, ka shtatë mikrofona sipër për të kapur komandat zanore, kur Alexa aktivizohet ndizet led drita me ngjyrë të kaltër, dhe butonat për zë, heshtje dhe aktivizim të Alexa-s.