fbpx
LG lëshon video promon e modelit të ri të telefonit të avancuar, Velvet

LG lëshon video promon e modelit të ri të telefonit të avancuar, Velvet

  19 Apr 2020

LG sot tregoi më shumë pamje se si do të duket modeli i saj i ardhshëm i telefonit premium, të cilin kompania e ka quajtur Velvet, si pjesë e strategjisë së saj të re për emërtimin e re të pajisjeve të saj, që nuk do të jenë më të koduar me shifra.

Ndërsa video e re e lëshuar nga LG për modelin Velvet nuk shfaq shumë më tepër sesa imazhet që kemi parë më herët, është thjesht lëvizja dhe ndriçimi i shtuar ato që ndihmojnë për t’i dhënë telefonit një prani fizike duke e kontekstualizuar atë edhe më shumë.