fbpx
iPhone 2020 mund të vijë me ekran “ProMotion”

iPhone 2020 mund të vijë me ekran “ProMotion”

  18 Apr 2020

Linja aktuale e iPhone u lansua disa muaj më parë, por Apple tashmë po punon në modelet e iPhone 2020.

Tani, një raport i ri nga Digitimes flet për panelet e reja që mund të marrim në modelet e ardhshme.

Thashethemet më të fundit në lidhje me formacionin iPhone 2020 tani kanë në fokus një ekran të ri ‘ProMotion’, me një ritëm të rifreskimit 120Hz.

Ky panel fillimisht erdhi në produktet e Apple në 2017, me iPad Pro 2017.

Dallimi kryesor është se iPhone përdor panelet OLED, dhe iPad përdor LCD.

Kjo shpejtësi e re e rifreskimit do të bëjë që lëvizjet të ndjehen më të rrjedhshme, dhe ato gjithashtu do të përmirësojnë konsumin e përmbajtjes së mediave. /Telegrafi/