fbpx
Google mund të nxjerr telefonin 5G Pixel 4 në ngjarjen e javës tjetër

Google mund të nxjerr telefonin 5G Pixel 4 në ngjarjen e javës tjetër

  09 Oct 2019   , ,

Google duket se po punon në një version të telefonit 5G të Pixel 4 dhe është e mundur që telefoni të shfaqet qysh në javën tjetër.

Versionet standarde të Pixel 4, i cili do të shpallet në një ngjarje të martën e ardhshme, do të mbështesin vetëm LTE. Por Nikkei thotë se Google ka filluar “prodhimin e provës” në një model të telefonit që përfshin 5G.

Nuk është e qartë kur modeli 5G do të rishikohet ose lëshohet. Nikkei thotë se mund të tregohet javën e ardhshme, por burimet e saj thanë se njoftimi mund të mbahet deri në pranverë për t’u shfaqur përkrah një telefoni të ri buxhetor, një pasardhës i Pixel 3A.

Nëse telefoni zbulohet të martën, ka të ngjarë që do të ishte thjesht një ngacmues për një lëshim më vonë. Duket sikur zhvillimi nuk ka mbaruar dhe pajisjet nuk janë ende gati të hyjnë në prodhim.

Një ngacmim i tillë i hershëm duket disi i pamundur: shitjet e Pixel 3 ishin të ngadalta në lansimin e vitit të kaluar, dhe Google do të rrezikonte të ngadalësonte shitjet e modelit të këtij viti duke parë paraprakisht një version të nivelit më të lartë që askush nuk mund ta blejë akoma.