Telekomi i Kosovës në gjendje të rëndë, thotë Sindikata

Sindikata Profesioniste e Telekomit të Kosovës ka thënë se gjendja e kompanisë është shumë e keqe ndërsa punëtorët nuk duhet të paguajnë për keqmenaxhim nga ana e menaxhmentit të Telekomit. Në reagim thuhet se Sindikata po përcjell të gjitha zhvillimet e fundit në kompani. “Veprimet muajve të fundit dhe këto ditëve që lamë pas, vetëm… Continue reading Telekomi i Kosovës në gjendje të rëndë, thotë Sindikata

Shkarkohet Limaj nga Telekomi i Kosovës

Menaxhmenti i Telekomit të Kosovës ka shkarkuar nga puna zëvendës drejtorë dhe menaxherë të lartë në këtë kompani për shkak të performancës së dobët dhe konfliktit të interesit Kryeshefi ekzekutiv i Telekomit të Kosovës, Bedri Istrefi, për KosovaPress ka konfirmuar shkarkimet, duke thënë se Demir Limaj është shkarkuar për shkak se është angazhuar profesor në… Continue reading Shkarkohet Limaj nga Telekomi i Kosovës