fbpx
Sot fillon numërimi i votave me kusht

Sot fillon numërimi i votave me kusht

    24 Oct 2019

Në Qendrën për Numërim dhe Rezultate ( QNR) sot do të fillojë procesi i...

Fillon numërimi i votave të diasporës, VV në avantazh

Fillon numërimi i votave të diasporës, VV në avantazh

    16 Oct 2019

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve (QNR) ka filluar të mërkurën numërimi i votave...

Votat e diasporës barten te Qendra e Numërimit

Votat e diasporës barten te Qendra e Numërimit

    14 Oct 2019

Mbi 15 mijë e 500 zarfe ku gjenden votat e diasporës sot po zhvendosen...