fbpx
Tentuan të transportonin drogë drejt Zvicrës duke i fshehur nëpër dyer

Tentuan të transportonin drogë drejt Zvicrës duke i fshehur nëpër dyer

    30 Oct 2019

Prokuroria Themelore në Prizren ka ngritur aktakuzë kundër N.O., U.S., dhe A.S., për shkak...

Arrestohet një person i dyshuar për krime lufte

Arrestohet një person i dyshuar për krime lufte

    23 Oct 2019

Është arrestuar të mërkurën në Prishtinë një person i dyshuar për krime lufte gjatë...

Prokuroria e Shtetit thekson se 20 persona janë ndaluar lidhur me procesin zgjedhor

Prokuroria e Shtetit thekson se 20 persona janë ndaluar lidhur me procesin zgjedhor

    06 Oct 2019

Koordinatorja Nacionale për Zgjedhje, Laura Pula, njofton opinionin se gjatë procesit zgjedhor që është...