Veturat fluturuese priten të ndërtohen nga Porsche dhe Boeing

Porsche dhe Boeing bëhen bashkë për të ndërtuar veturat fluturese për njerëzit e pasur. Porsche dhe Boeing po bashkohen për të ndërtuar aeroplanet luksoz, me ngritje vertikale dhe ulje vertikale (VTOL) për njerëzit e pasur për të fluturuar mbi qytete të bllokuara nga trafiku, shkruan The Verge, transmeton Media Kosova. Ato janë kompanitë më të… Continue reading Veturat fluturuese priten të ndërtohen nga Porsche dhe Boeing