fbpx
Mendimi i Kadaresë për nobelistin kundërthënës Handke 20 vite më parë

Mendimi i Kadaresë për nobelistin kundërthënës Handke 20 vite më parë

    12 Oct 2019

Reagime të shumta anë e mbanë kundër shkrimtarit austriak, Peter Handke i cili është...

Nobelisti Handke iu thotë kosovarëve të shkojnë në ferr

Nobelisti Handke iu thotë kosovarëve të shkojnë në ferr

    10 Oct 2019

Shkrimtari austriak, Peter Handke i është drejtuar turmës protestuese duke iu thënë që të...

Kritika për fituesin e çmimit Nobel për Letërsi, përkrahës i Millosheviqit

Kritika për fituesin e çmimit Nobel për Letërsi, përkrahës i Millosheviqit

    10 Oct 2019

Shkrimtari austriak Peter Handke (1942), këtë vit fitues i çmimit Nobel në letërsi është...

Shpallen fituesit e çmimit Nobel për letërsi

Shpallen fituesit e çmimit Nobel për letërsi

    10 Oct 2019

Olga Tokarczuk dhe Peter Handke janë dy fituesit e çmimit nobel për letërsi. Shkrimtari...