fbpx
Ndarja e ulëseve në Kuvendin e Kosovës sipas votave të numëruara deri tani

Ndarja e ulëseve në Kuvendin e Kosovës sipas votave të numëruara deri tani

    29 Oct 2019

Ndarja e ulëseve në Kuvendin e Kosovës sipas votave të numëruara deri tani Pas...

Jakup Krasniqi flet për përfshirjen e Nismës në qeverinë e ardhshme

Jakup Krasniqi flet për përfshirjen e Nismës në qeverinë e ardhshme

    27 Oct 2019

Kryetari i Këshillit Kombëtar të partisë Nisma Socialdemokrate, Jakup Krasniqi ka thënë se Nisma...

Numërohen të gjitha votat me kusht dhe të personave me nevoja të veçanta

Numërohen të gjitha votat me kusht dhe të personave me nevoja të veçanta

    26 Oct 2019

Sipas rezultateve zyrtare të KQZ-së, pas numërimit të këtyre votave, Lëvizja Vetëvendosje prinë me...

NISMA poshtë pragut zgjedhor, mbi 93 për qind e votave të numëruara

NISMA poshtë pragut zgjedhor, mbi 93 për qind e votave të numëruara

    06 Oct 2019

NISMA ra poshtë pragut zgjedhor, me 4.96 për qind, kur votat e numëruara kaluan...