fbpx

Kosova një hap më afër kualifikimit EURO 2020

    15 Oct 2019

Kombëtarja e Kosovës mbrëmë ka shënuar fitore bindëse ndaj Malit të Zi. Ndeshja ishte...

Fitorja ndaj Malit të Zi, opsion i vetëm të ec tutje Kosova

Fitorja ndaj Malit të Zi, opsion i vetëm të ec tutje Kosova

    12 Oct 2019

Kosova në ndeshjen e së hënës ndaj Malit të Zi duhet të shënojë fitore...

Investo dhe përfito një pasaportë

Investo dhe përfito një pasaportë

    05 Oct 2019

Gjersa britanikët po nxitojnë të kërkojnë pasaporta irlandeze përpara Brexit-it të propozuar në Mbretërinë...