Hyundai planifikon të nisë shërbimin falas me taksi robot

Prodhuesi i automjeteve, Hyundai do të eksperimentojë me veturat që do të jenë elektrike, autonome në vozitje, dhe që e tëra funksionon online. Hyundai do të nisë një shërbim falas të taksive robot me një flotë makinash autonome elektrike në Irvine, California, duke filluar nga 4 nëntori. Lajmi vjen pasi prodhuesi nga Koreja e Jugut… Continue reading Hyundai planifikon të nisë shërbimin falas me taksi robot