fbpx
Crvena Zvezda niset për ndeshjen në Mitrovicë

Crvena Zvezda niset për ndeshjen në Mitrovicë

    08 Oct 2019

Klubi i futbollit nga Beogradi, Crvena Zvezda është nisur të martën pasdite nga Beogradi...

Planifikohet ndeshje miqësore ndërmjet Kosovës dhe Kroacisë

    02 Oct 2019

Presidenti i Federatës së Futbollit të Kroacisë, Davor Shuker ishte në vizitë në Kosovë...