fbpx
Deri në ora 17:00, kanë votuar rreth 38 për qind

Deri në ora 17:00, kanë votuar rreth 38 për qind

    06 Oct 2019

Demokracia në Veprim në një konferencë për shtyp theksuan se deri në ora 17:00...

Vëllezërit binjakë votojnë me një dokument në Klinë

Vëllezërit binjakë votojnë me një dokument në Klinë

    06 Oct 2019

Në shkollën fillore “Dëshmorët” në Klinë është arrestuar një komisionere dhe një votues. Vlora...