fbpx
Hiqet homologimi për veturat e reja

Hiqet homologimi për veturat e reja

    29 Oct 2019

Ministria e Infrastrukturës e Kosovës e ka hequr homologimin për automjetet e reja të...

Vuçiq: Kosova s’do të njihet në kufijtë e saj ekzistues

Vuçiq: Kosova s’do të njihet në kufijtë e saj ekzistues

    22 Oct 2019

Presidenti i Serbisë Aleksandër Vuçiq në një intervistë për të përditshmen austriake ‘Der Standard’...

Zyra e BE-së në Kosovë kërkon nga qeveria në largim të mos emëroj noterët e rinj

Zyra e BE-së në Kosovë kërkon nga qeveria në largim të mos emëroj noterët e rinj

    14 Oct 2019

Zyra e BE-së në Kosovë përmes një reagimi ka kërkuar nga qeveria në largim...

Vëzhguesit e BE-së kritikojnë ‘presionin’ ndaj votuesit serb të Kosovës

Vëzhguesit e BE-së kritikojnë ‘presionin’ ndaj votuesit serb të Kosovës

    08 Oct 2019

Mision vëzhgues i BE-së raportoi se përkundër disa mangësive, zgjedhjet parlamentare të Kosovës ishin...

Mogerin dhe Hahn: Dialogu të Vazhdojë

Mogerin dhe Hahn: Dialogu të Vazhdojë

    08 Oct 2019

Komisioneri për Zgjerim i BE-së, Johannes Hahn dhe përfaqësuesja e lartë e Bashkimit Evropian,...