fbpx

Shiko cfarë bën në gjykatë Frashër Krasniqi…

  07 Oct 2017

Trim i vërtetë jo veq me fjalë, Shiko çka bën në gykatë Frashër Krasniqi.” Përmbledhje e paraqitjeve të mija para gjykatës.
Nën qeverisjen e VETËVENDOSJE!-s në burg do të shkojnë kriminelët. Asnjëherë të rejat dhe të rinjtë e pafajshëm!
#35VV”
Për më shume detaje shikoni Videon e mëposhtme: