fbpx
Sa mijë euro ka ndarë Qeveria për Rezidencën e Rugovës në Velani?

Sa mijë euro ka ndarë Qeveria për Rezidencën e Rugovës në Velani?

  21 Oct 2017

Me kërkesë të Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sporteve, Qeveria ka ndarë 27,857 euro për pagesën e punonjësve për “shërbime të veçanta” në rezidencën presidenciale Ibrahim Rugova e cila gjendet në lagjen Velania në Prishtinë.

Ministri i Financave, Bedri Hamza tha se “e kemi obligim” për t’i ndarë këto mjete dhe se kjo shumë e parave ndahet nga rezervat e shtetit dhe pagesa bëhet përmes MKRS-së.

Në mbledhje nuk u specifikua se për çfarë shërbimesh të veçanta bëhet fjalë.

Rezidenca në Velani është shtëpia private e ish- Presidentit Ibrahim Rugova, i cili ka vdekur në janar të vitit 2006.