fbpx
Informohuni për rezultatin preliminar të zgjedhjeve në këtë link

Informohuni për rezultatin preliminar të zgjedhjeve në këtë link

  06 Oct 2019   ,

Janë mbyllur të gjitha qendrat e votimit për zgjedhjet e sotme të parakohshme për Kuvendin e Kosovës dhe vëzhguesit do të fillojnë numërimin e votave.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka nisur punën për të numëruar votat dhe të dal më vonë me një rezultat preliminar.

Të gjitha partitë janë deklaruar pas mbylljes së qendrave të votimit dhe kanë përgëzuar mbarëvajtjen e zgjedhjeve në Kosovë.

Rezultatet Preliminare nuk përfshijnë votat me kusht, votat me postë edhe votat e personave me nevoja te veçanta.

Për më shumë, këtu mund të gjeni linkun për t’u informuar për rezultatet preliminare.