fbpx

Fakt, Audi A8 e re mposht me teknologji BMW Serie-7 dhe Mercedes S-Class [Video]

  07 Oct 2017

Audi A8 i ri përpos performancave dhe shumë gjërave tjera, është përfolur mjaft shumë për teknologji të lartë.

Modeli i fundit ka teknologjinë më të përparuar kështu duke kaluar në “epërsi” ndaj Mercedes dhe BMë në këtë aspekt.

Sipas Mat ëatson të ‘Carëoë’ , ky model ka gjithçka që i nevojitet për të mposhtur Serie-7 dhe S-Class.

Sapo të hyni në veturë, menjëherë do të vëreni luks në çdo drejtim. Materialet, ergonomi, vegla dhe rehait – gjithçka është projektuar për në perfeksion.