fbpx

Zyrtare : Dardan Berisha mer vendimin per te ardhmen

  21 Sep 2017

Pas eliminimit nga liga e kampionve te KB Prishtina Dardan Berisha tani me eshte lojtar i lire .

Dardani tani me eshte ne pritje te ofertave te reja dhe padyshim qe ky do te jete minus i madh per KB Prishtinen.

Paq fat Dardan!