fbpx

‘Zogu’ i kësaj këngëtare kosovare do t’ju ‘tranoj’

  16 Dec 2017

Këngëtarja e njohur, Genta Ismaili, ka ditur që të jetë ekstravagante në dukjet e saj nëpër shfaqje të ndryshme televizive koncerte dhe spote të saj muzikore.

Nga ekstravaganca e saj, nga njëherë kanë rreshqitur edhe gjera që ndoshta ajo nuk ka dashur ti vendos në pah, siç janë këto foto, ku syt shkojnë tek organi gjenital i saj, nga që edhe jep material për shikim, transmeton gazetablic.comNëse janë apo s’janë të tëpruara këto foto vlerësojeni edhe vetë ju.