fbpx

Ziadin Sela pëson humbje në Strugë, ja për sa vota

  29 Oct 2017

Kandidati i BDI-së për Komunën e Strugës, Ramiz Merko, para qytetarëve të Strugës tha se kjo është Struga multietnike dhe tha se kjo Strugë është shpresë për qytetarët e Strugës.

Sipas rezultateve akoma jozyrtare nga KSHZ, Merko ka marrë mbi 500 vota më shumë se kundërkandidati i tij Ziadin Sela.

Ai falënderoi qytetarët e Strugës që e votuan, por edhe që nuk e votuan, ai shtoi se ata kanë votuar për të ardhmen e tyre.

Merko ishte kryetar i Komunës së Strugës prej vitit 2005 deri 2013.