fbpx

”Zemra e nanës a je bre gjall, a je mirë o djali jem? Qu djali nanes se ma fike shtëpinë. O drita syve të mi”

  04 Dec 2017

Ka rrëfyer babai i 33 vjeçarit i cili u vra pabesisht nga vëllezërit e gruas. Babai i Arianit ka treguar gjithë ngjarjen se si iu vra djali, për të cilin ishte i vetëm, shkruan Gazeta NewBorn.

Ai ka treguar se në mëngjesin e sotëm kishin ardhur për ta marr motrën e tyre në shtëpinë e tij, pasi ajo mbrëmë kishte pasur një zënkë me burrin e saj.
Por ardhja e tyre u bë tragjike pasi ata e arritën qëllimin e morën motrën, po ia vranë burrin.

Përplasja mes tyre nuk ishte edhe shumë e madhe sa për të ndodhur kjo ngjarje.

Dhëndrri u kishte dal miqëve të tij para, dhe i kishte thënë se këto janë gjëra personale mes tij dhe gruas se tij dhe për këtë punë atyre nuk u takon të përzihen, por ngritja e zërit e njërit nga vëllezërit ka bërë që të bëhet nervoz edhe dhëndrri i cili ka pasur paraprakisht një përplasje verbale me mikun e tij,

e i cili nga nervoza ka nxjerrë nga brezi revolën dhe ka qëlluar dhëndrrin e tij para syve të babait, derisa gruaja e të vrarirt ishte duke dalur jasht dhe edhe ajo e ka parë të vrarë burrin e vet.

Pas të shtënave ka dalur edhe nëna e Arianit, e cila ka kukatur kur e ka parë djalin e vetëm të shtrirë për toka.

”Kuku për mua, Arian zemra e nanës a je bre gjall. A je mirë o djali jem. Qu djali nanes se ma fike shtëpinë. O drita syve të mi”, rrëfen babai i të ndjerit derisa tregon për fjalët e gruas së tij.

Ka rrëfyer babai i 33 vjeçarit i cili u vra pabesisht nga vëllezërit e gruas. Babai i Arianit ka treguar gjithë ngjarjen se si iu vra djali, për të cilin ishte i vetëm, shkruan Gazeta NewBorn.

Ai ka treguar se në mëngjesin e sotëm kishin ardhur për ta marr motrën e tyre në shtëpinë e tij, pasi ajo mbrëmë kishte pasur një zënkë me burrin e saj.

Por ardhja e tyre u bë tragjike pasi ata e arritën qëllimin e morën motrën, po ia vranë burrin.

Përplasja mes tyre nuk ishte edhe shumë e madhe sa për të ndodhur kjo ngjarje.

Dhëndrri u kishte dal miqëve të tij para, dhe i kishte thënë se këto janë gjëra personale mes tij dhe gruas se tij dhe për këtë punë atyre nuk u takon të përzihen, por ngritja e zërit e njërit nga vëllezërit ka bërë që të bëhet nervoz edhe dhëndrri i cili ka pasur paraprakisht një përplasje verbale me mikun e tij,

e i cili nga nervoza ka nxjerrë nga brezi revolën dhe ka qëlluar dhëndrrin e tij para syve të babait, derisa gruaja e të vrarirt ishte duke dalur jasht dhe edhe ajo e ka parë të vrarë burrin e vet.

Pas të shtënave ka dalur edhe nëna e Arianit, e cila ka kukatur kur e ka parë djalin e vetëm të shtrirë për toka.

”Kuku për mua, Arian zemra e nanës a je bre gjall. A je mirë o djali jem. Qu djali nanes se ma fike shtëpinë. O drita syve të mi”, rrëfen babai i të ndjerit derisa tregon për fjalët e gruas së tij.