fbpx

Zeka: 8000 euro telefona për Zyrën e Kryeministrit e pacientët po heqin për një gjilpërë

  21 Sep 2017

Deputeti nga Nisma për Kosovën, Milaim Zeka ka cilësuar jo të drejtë ndarjen e 8 mijë eurove nga qeveria për të blerë telefona, duke pasur parasysh varfërinë ekstreme në Kosovë.

Ai thotë se qeveria e kaluar bashkë me detyrën është dashur që t’i dorëzojnë edhe pajisjet teknologjike.

“Arsyetimi nga zyra e Kryeministrit, “se rrogat nuk na dalin me ble telefona” ashte tepër banal, dhe shume qesharak përpara kësaj varfërie ekstreme”- shkruan Zeka.

Ky është postimi i plotë i Zekës në Facebook:

“Kerkese banale, arrsyetim hala ma banal nga Zyra e Kryeministrit

Ashte ba nje kerkese nga zyrtare prane kryeministrise, qe te blehen telefona me vlere 8000 euro, ne kohen kur pacientet po vuajne neper spitale, qofte per nje xhilper.

Tani me thoni diçka: ku jane telefonat dhe laptopat e blere nga ish kryeministrat e kaluar?! A duhet qe bashke me detyren, te dorezohen edhe telefonat, edhe laptopat?! Nese jo, pse nuk merren edhe mobilet neper shtepi e banesa private?!