fbpx

ZBULOHET ARSYEJA E ZBRITJEVE NË VIVA FRESH STORE (VIDEO)

  20 Dec 2017

Zbulohet arsyeja e zbritjeve në Viva Fresh Store (VIDEO)

Në mesin e përgjimeve audio, kanë dal në publik edhe fakte drithëruese mbi të cilat Viva Fresh Store realizon zbritjet e mëdha.

Në audio-incizimin e mëposhtëm mund të dëgjoni bisedën ndërmjet Menaxherit dhe një zyrtari të kompanisë, që sipas burimeve brenda biznesit është përgjegjës për ndërrimin e çmimeve.

 

https://youtu.be/nx9DkfQBsdg

Gjatë bisedës vërehet se si Menaxheri informon përgjegjësin e çmimeve për mundësinë e zbritjeve të mëdha të mërkurën dhe të enjten, duke e ftuar atë dhe rrethin e tij në Viva Fresh Store për të shfrytëzuar këtë mundësi pasi që dosti i tyre, duke iu referuar “shefit” nuk ndodhet në Kosovë.

 

Pas shikimit të fakteve, vërehet qartazi se si përgjegjësi i çmimeve ka realizuar ulje të mëdha çmimesh deri në masën 90% pasi që sipas tij, SHEFI NUK O’ K’TU, dhe ai e ka realizuar dëshirat e konsumatorëve dhe porosinë e Menaxherit të tij.

 

Në pyetjen tonë drejtuar kompanisë, ata u përgjigjën shkurt duke thënë që papërgjegjësia e personave të publikuar në audio po arsyetohet nga klientela që po përgjigjet masivisht ndaj kësaj oferte!