fbpx

Vjen dorëheqje e parpritur, largohet edhe zyrtarisht nga LDK-ja

  29 Oct 2017

I ka dhënë fund misionit dhe angazhimit të tij politik në Lidhjen Demokratike të Kosovës, shkruan Gazeta NewBorn.

Ai ka paraqitur dorëheqje të parevokueshme nga gjitha pozitat që kishte deri më tani në LDK.

Anëtari i Kryesisë dhe zëdhënësi i kësaj partie në LDK-në e Kaçanikut, Alban Hysa nga sot nuk është më pjesë e kësaj partie.

Ja njoftimi i tij i dorëheqjes: