fbpx

Vjehrri i Drita Millakut të VV-së pjesë e UDB-së Serbe…

  25 Dec 2017

“Drita Millaku, si reja e Sylë Millakut, unë e di që Sylë Millaku ka fakte dhe ka punuar në organet e UDB-së dhe të Jugosllavisë, duhet me qenë më profesionale. Duhet me pasë fakte që kur thotë për Hashim Thaçin dhe Kadri Veselin se kanë dorë në vrasjen e Komandant Drinit, një ushtarak i respektuar edhe nga Thaçi, edhe nga Veseli, edhe nga të gjithë ushtarët e UÇK-së që kanë qenë në Zonën e Pashtrikut. Kështu që, nëse ka fakte, është mirë që edhe Syla t’i ndihmojë ngapak, ka pasë mundësi që nëse nuk i beson organeve të Kosovës, t’i besojë Serbisë, dhe përmes organeve të Serbisë t’i ndjekë këta persona”, ka thënë Çoçaj.

 

Deputeti i PDK-së, Nezir Çoçaj, ka kërkuar nga ajo që të mos shpifë, por të jetë më e përgjegjshme dhe të flasë me fakte kur akuzon, ndërkaq ka përmendur se vjehrri i saj kishte punuar në UDB.

“Drita Millaku, si reja e Sylë Millakut, unë e di që Sylë Millaku ka fakte dhe ka punuar në organet e UDB-së dhe të Jugosllavisë, duhet me qenë më profesionale. Duhet me pasë fakte që kur thotë për Hashim Thaçin dhe Kadri Veselin se kanë dorë në vrasjen e Komandant Drinit, një ushtarak i respektuar edhe nga Thaçi, edhe nga Veseli, edhe nga të gjithë ushtarët e UÇK-së që kanë qenë në Zonën e Pashtrikut. Kështu që, nëse ka fakte, është mirë që edhe Syla t’i ndihmojë ngapak, ka pasë mundësi që nëse nuk i beson organeve të Kosovës, t’i besojë Serbisë, dhe përmes organeve të Serbisë t’i ndjekë këta persona”, ka thënë Çoçaj