fbpx

VIDEO/ Vrasje enigmatike në vitin 1998: Kush i vrau 6 shqiptarët nga Klina?

  26 Nov 2017

Në mëngjesin e 6 prillit të vitit 1999 në vendin e quajtur “Carevac”, pranë rrugës Rahovec-Malishevë, u gjetën kufomat e paidentifikuara të 6 përsonave të vrarë.

Përsonat e vrarë ishin shqiptar nga Komunua e Klinës. Sipas informatave ata ishin rrëmbyer në shtëpitë e tyre nga njerëz të armatosur dhe të maskuar, dhe më pas ishin ekzekutuar.

Përsonat e vrarë siç shihen në video janë:

Bajram Avdylaj dhe vëllaun e tij nga fshati Zabraxhë e Klinës.

Sali Berisha, pronar i një stacioni karburanti në Kijevë.

Ibrahim Zogaj, më dy djemt e tij Fadilin dhe Ramadanin.

Vrasja e këtyre përsonve është enigmatike sot e kësaj dite.