fbpx

VIDEO/ Fantazma hyn në dhomë, kamera kap momentin e frikshëm…

  18 Dec 2017

Pamjet e kapura nga kamerat e brendshme tregojnë sesi gjatë natës shfaqet një hije dhe më pas shpërndahet. Pronari i shtëpisë, Stephen Lee, fillimisht kishte instaluar kamerat për të regjistruar partnerin e tij James dhe dy qentë që ata mbanin në shtëpi.

Por pasi vëren një seri ngjarjesh të frikshme, Stephen është i bindur se shtëpia e tij përndiqej. Një dite teksa ishte duke parë regjistrimet, ai vuri re diçka të çuditshme që lëvizte natën në dhomën e ndenjes.

Në fillim mendoi se mos ndoshta ishte ndonjë nga qentë, që mund të shkaktonte rrëmujë në dhomë, por jo.

“Dritat e Krishtlindjes rrinin ndezur në mënyrë të vazhdueshme edhe ose në i fiknim, shumë artikuj të ndryshkëm hidheshin në tokë gjatë natës dhe në mëngjes e gjenim dhomën rrëmujë”, është shprehur ai.

Stephen tha gjithashtu se pasi i pa me dhjetëra herë pamjet e filmuara më në fund e pranoi se ka gjasa të jetë diçka mbinatyrore”.

https://youtu.be/GaxgeGWlhNo