fbpx
Video e rrallë: Momenti kur sulmohet postblloku serb nga UÇK-ja (1998)

Video e rrallë: Momenti kur sulmohet postblloku serb nga UÇK-ja (1998)

  19 Oct 2017

Ky ishte postblloku i policisë serbe në pikën e kontrollit në Kijevë, ku papritmas sulmohën më snaiper nga Ushtria Çlirimtare e Kosovës.

Policia serbe në panik filluan të kundërpërgjigjën më zjarr në pozicione ku besonin se snajperët po fshiheshin dhe ishin thirrur forca shtesë.

Më poshtë mund të shihni në video se si reagojnë policia serbe pas sulmit të ushtarëve të Kosovës.