fbpx

Video e Rrallë! Kosovë 1998: UÇK sulmonë “Nivën” vret 4 oficerë serbë

  04 Nov 2017

Në afërsi të Prishtinës gjatë një sulmi të  Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, në muajin mars të vitit 1998 mbi automjetin e policisë  serbe të quajtur “Niva”, kishin lanë katër oficerë të vdekur dhe dy të tjerë të plagosur rëndë, njofton FMimages.net

Sipas policisë serbe, oficerët në detyrë u vranë nga UÇK të cilët kanë qenë të armatosur rëndë, sulmi kishte ndodhur 20 kilometra në perëndim Prishtinës.

Policia serbe kishte thënë se ky ishte sulmi më i rëndë  që kur Ushtria Çlirimtare e Kosovës u shfaq në vitin 1996, duke kërkuar ndarje nga Serbia.