fbpx

Video e paparë më herët: Kadri Veseli i armatosur në radhët e UÇK-së

  07 Dec 2017

Në një video të papublikuar më parë, shfaqet Kadri Veseli me pushkë në dorë dhe me uniformë të UÇK-së.

Kreu i Kuvendit të Kosovës, i njohur në luftë si komandant “Luli” shihet duke ecur bashkë me luftëtarë tjerë në luftë.Pamjet tregojnë dimrit e ftohtë të luftës në Kosovë, me të cilin janë përballur ushtarët çlirimtarë.
Ndiqini pamjet: