fbpx

Vetvendosja me probleme ne Peje!

  16 Oct 2017

Partisë Demokratike të Kosovës dega në Pejë sot ju bashkuan edhe dy aktivista nga Levizja Vetëvendosje në Pejë Etnik Lajçi dhe Arben Kurtaj.

Mirë se ardhje ju dëshiroj kryetari i degës Xhavit Haliti dhe kooridnatori i degës së PDK’së Arton Muhaxheri.

Etnik Lajçi u shprehë se ndjehet mirë në familjen e madhe të PDk’së duke thënë se mungesa e hapsires dhe ngulfatja e Vetvendosjes sikur të ishte pronë e dy tre personave na ka shtyrë që të largohemi nga ai subjekti politik dhe për ta gjetur veten në PDK.