fbpx

Veterani i UÇK-së ka një mesazh për veteranët e rrejshëm dhe Qeverinë

  05 Nov 2017

Bekim Dobruna i njohur me nofkën Kobra në llogarinë e tij në facebook ka postuar një video në të cilën ju drejtohet bashkëluftetarëve të UÇs-së, Qeverisë e veteranëve të rrejshëm.

Kobra hedh akuza drejt Qeverisë për vonesën e këtyre pensioneve ku sipas tij shkaku i tyre sot ata i kanë ato pozita që tani i posedojnë në Qeveri.Ai thotë se veteranët nuk mund ti durojnë këto keqtrajtime që po ju bëhen dhe se nuk kan faj për shkakun se sot jan 60.000 veteranë.Ai gjithashtu ka edhe një mesazh për veteranët kundrejt Qeverisë.

https://www.facebook.com/bekim.dobruna.50/videos/148962339170173/