fbpx

Vetëm 2 pika nga ky ilaç dhe do t’ju rikthehet 97 për qind e dëgjimit

  03 Dec 2017

Humbja e dëgjimit pengon aftësinë tuaj për të funksionuar normalisht, dhe kjo mund ta komplikojë jetën tuaj në një masë të madhe. Për shembull, ju mund të përballeni me probleme të shumta apo situata të pakëndshme në punë, ose jeta juaj mund të rrezikohet në qoftë se për shembull nuk dëgjoni borinë e makinave teksa ecni në rrugë.

Ka shumë trajtime natyrale që ju ndihmojnë të riktheni aftëisinë e të dëgjuarit. Një prej tyre është edhe kjo metodë, e cila është përdorur kryesisht për njerëzit e moshës së madhe 80 deri në 90 vjeç.Ai besohet se rikuperon në një masë rreth 97 për qind dëgjimin tuaj.

Ajo që e bën këtë ilaç akoma edhe më të thjeshtë për ta pasur, është se përbërësit e saj gjenden në kuzhinën tuaj.

Përbërësit:

3 thelpinj hudhër

Vaj ulliri

Pambuk

Një pikatore

Udhëzime:

Qëroni thelpinjtë e hudhrës dhe lajini mirë ato.

Shtypini fort në mënyrë që të mund t’u nxirrni sa më shumë lëng të jetë e mundur.

Më pas, në lëngun e tyre shtni edhe dsa pika vaj ulliri dhe përziejini mirë ato. Hidhni 2 deri në 3 pika nga ky ilaç në veshin tuaj.

Mbylleni veshin me pambuk dhe shtrihuni për pak kohë në mënyrë që të ndihmoni atë të depërtojë në thellësi të veshit.

Efektet do të mund t’i shihni në një kohë shumë të shpejtë.