fbpx

Vdes spikerja e njohur

  28 Dec 2017

Sipas televizionit ku ajo punonte së fundmi, CBS, Davis pësoi infarkt teksa po priste aeroplanin për të shkuar në funeralin e një njeriu të afërm.

Gazetarja, fituese e çmimit Emmy, e nisi karrierën e saj në televizionin WAGA-TV 26 vite më parë.

Fjalët e saj të fundit publike ishin ato të shkruara për Krishtlindje në Facebook: “Qëndroni të fortë dhe vazhdoni t’i luteni Zotit”