fbpx

Vdes hoxha i njohur në Kosovë

  30 Oct 2017

Ka ndërruar jetë hoxhë Iljas Rrahman-Sekiraqa në moshën 95 vjeçar.

Varrimi i tij do të bëhet në fshatin Prapashtic komuna e Prishtinës.

Lajmi për vdekjen e hoxhës është bërë publik në disa faqe në Facebook, shkruan Gazeta Blic.

Njoftimi:

“Te Allahut jemi dhe te Ai do kthehemi”
Ju njoftojm se hoxha dhe mesuesi jone Iljas Rrahmani- Sekiraqa, nderroi jete ne moshen 95 vjeqare. Padyshim prej shenjave te Kijametit eshte dhe vdekja dhe pakesimi i dijetareve.
Namazi i xhenazes falet ne ora 12:00, te Xhamija Abdul Kader Arnauti (bunari i hajratit, rruges per kolovic, imam Ekrem Ahmeti), pas namazit xhenazja do te percjellet deri ne varrezat ne fshatin Prapashtic.