fbpx

Ushtarakja bukuroshe e FSK’së

  27 Nov 2017

Nëse do ishte një kompeticion i bukurisë brenda për brenda FSK-së, vërtet kjo ushtare do të ishte një konkurrente e fortë

Emri i bukuroshes ende nuk dihet, mirëpo në një vizitë që i bëmë profilit të hapur në emër të FSK-së në instagram, hasëm në këtë ushtare tonën e cila vërtet duket se është bukuroshe.

Edhe pse me uniformën ushtarake, vajza në fjalë shihet se ka cilësi të një femre të bukur.

E për vet faktin që profili në fjalë i dedikohet FSK-së, dhe djemtë e vajzat e kësaj force të Kosovës, janë tanët.

Ne vendosëm që t’ua sjellim këtë foto që ta shihni e të vendosni se a ëshë kjo ushtarja më e bukur që kemi ne?