fbpx

U dorëzu Ramush Harajdinaj

  05 Dec 2017

Sot Qeveria e Kosoves e paska miratue raportin,ku Kosova nuk humbe toke,te Komisionit Murat Meha.

Mareveshja e Komisionit Meha se bashku me te gjeturat e Komisionit Bulliqi,ku thuhet se:

Kosova vertet po humbe toke do ti dergohet Kuvendit te Kosoves.Keshtu ne Kuvend po dergohet mjegullina,tumnaja,

ferfllaza me stuhi,sepse

Deputetet nuk dijen se cka te vojojn raportin e Komisionit Meha me te cilin Kosova nuk po humbe toke(teritor) apo Raportin e Komisionit Bulliqi,ku thuhet dhe argumentohet se Kosova po humbe teritor.

Ne cilen ane u rreshtove ti z.Kryeminister,ne anen e Mehes apo te Bulliqit.

Ku do te mbetessh neser ti z.Kryeminister nese votohet Raporti i Komisionit Meha e,jo ai i Bulliqit,sepse

Rreth kesaj dileme z.Kryeminister u humben me shume se dy vite kohe kot.

Heronjet dhe gjeneralet e vertet nuk dorzohen per qeshtjet e rendesishme te kombit,ata lufojne deri ne fund,sepse mbaje mend z.Kryeminister me e rendesishme eshte fytyra se sa pozita.

Fytyra ta rauan nderin,kurse pozita te lene pa fytyre e pa ndere.