fbpx

Tropojë 1998: Policia shqiptare rrahin një ushtar të UÇK-së, pasi i gjetën dy bomba

  04 Oct 2017

Në video të poblikuar nga fmimages.net shihen Forcat Speciale shqiptare duke arrestuar një kosovar të dyshuar si ushtar i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, pasi i gjetën atij dy bomba.

Policia në pikën e kontrollit në rrugën ndërmjet Bajram Currit dhe Topoje të dielën konfirmoi se i dyshuari ishte nga Kosova dhe se atij iu gjetën dy granata dore.

Në video dëgjohen disa shqiptarë duk iu thënë policisë ” lëreni more burra se është kosovar” ndërsa kosovari i frikësuar nuk flet asnjë fjalë.