fbpx

Trajnerja Geta Beqa shfaqet me selfie nga dushi

  21 Nov 2017

Shume femra ëndërrojnë ta kenë trupin e saj, dhe jo vetëm! Edhe meshkujt mund t’ia kenë zili Geta Beqës.

Trajnerja seksi e fitnesit ditëve të fundit është duke qëndruar në Gjermani, ndërsa sot në mëngjes ka postuar edhe një fotografi në rrjetin e saj social Instagram.

Geta shihet me një peshqir mbi kokë ndërsa shkruan: Merrni frymë thellë dhe shijoni vetëm ditën tuaj.