fbpx

Tetë orët e tmerrit për Tunën: Këngëtarja rrëfen gjithçka! (Foto)

  17 Nov 2017

Tetë orët e tmerrit për Tunën: Këngëtarja rrëfen komplikacionin në lindje! (Foto)

Hermetike për jetën private, Tuna Sejdi veproi përtej pritshmërive të shumëkujt ndau shumë pasi erdhi në jetë djali Tian.

Fotot ishin të shpeshta, vogëlushi u ekspozua dhe përvoja u nda në çdo moment nga Tuna.

Por, këngëtarja ka befasuar sonte kur ka rrëfyer komplikimin tetë orësh në ditën e lindjes së Tianit.

Përmes një shkrimi të gjatë, ajo ka bërë të ditur se gjërat kanë shkuar më ndryshe dhe një komplikacion shëndetësor bënte që të kishte frikë.

Lexoni të plotë rrëfimin e këngëtares.

https://www.instagram.com/p/BbkfxWuDUnI/?taken-by=tunasejdi