fbpx

Tensionohet situata në seancë, arrestohet një aktivist i VV-së

  17 Nov 2017

– Është tensionuar situata në seancën e fundit ku u dha vendimi për dënimin e aktivistëve të Vetëvendosjes për terrorizëm.

Gjatë dhënies së vendimit, familjarët dhe aktivistët kanë reaguar duke ngritur zërin, kurse në një moment ka pasur edhe konfrontim mes aktivistëve dhe policisë.

Kjo e fundit ka arrestuar një aktivist të Vetëvendosjes.