fbpx
Të pasme gjigante! Rivalja më e re e Kimit është kjo seksbombë venezuelase

Të pasme gjigante! Rivalja më e re e Kimit është kjo seksbombë venezuelase

  09 May 2019

Ajo është një ndër femrat me të pasmet më “HOT” dhe më të mëdha në botë momentalisht.

Maria Villalba numëron mbi 749 mijë ndjekës në llogarinë e saj në Instagram, të cilët i qeras vazhdimisht me fotografi joshëse.

Se pse modelja “HOT” 29 vjeçare nga Venezuela ka aq shumë ndjekës ju tregojnë më së miri fotografitë më poshtë.

Shiko Fotot: