fbpx

Të akuzuarit e ‘Grupit Kumanova’ gjatë seancës këndojnë këngën ‘besa-besë’

  02 Nov 2017

Gjykata Penale e Shkupit sot ka kumtuar vendimin për ‘Grupin Kumanova’.

Për të gjithë të akuzuarit e këtij rasti janë caktuar 746 vjet burg, ndërsa vetëm katër prej tyre janë liruar nga aktakuza.

Në seancë janë lejuar të marrin pjesë vetëm katër të akuzuar, mirëpo edhe ata janë përjashtuar nga gjykatësja e lëndës.

Kjo pasi të akuzuarit pas shpalljes së vendimit, kanë interpretuar himnin kombëtar dhe këngën  ‘besa-besë’, duke theksuar se ky vendim vendos edhe për fatin e Maqedonisë.