fbpx

Ta ndihmojmë Sanije Plakiqin nga Nekoci i Drenasit, e cila vuan nga një sëmundje e rëndë(FOTO)

  18 Oct 2017

Sanije Plakiqi, bashkëshortja e Naser Plakiqit nga Nekoci i Drenasit vuan nga një sëmundje e rëndë, mirëpo për shkak të kushteve të rënda nuk ka mundësi ti paguaj terapitë, për këtë arësye bashkëshorti i sajë kërkon ndihmë nga vullnetmirët. Kjo familje jeton vetëm me social dhe e ka të vështirë ti mbulojë shpenzimet.

Ky është njoftimi nga familja Plakiqi:

”Të dashur miq shok dhe dashamir deshta të ju informoj që unë jam në një hall të madh sepse bashkshortja ime SANIJE PLAKIQI Pas tri operacioneve është diagnostifikuar me një sëmundje të rëndë si dhe nga dje ka filluar me kimioterapi .

Kjo sëmundje ka shpenzime të mëdhaja dhe e cila është e papërballuar për mua pasi që unë jom një rast social, me këto të ardhura smundem me i përballu as shpenzimet familjare . SANIJA ështe një grua 42 vjeqare kemi, po ashtu kemi edhe dy fëmijë. Andaj ju lutem përzemersisht të kontriboni në këtë numër të xhirollogarisë Nr: xhirollogarisë për Kosovë 1904000329021145 si dhe Nr:xhirollogarisë për jasht vendit është XK051904000329021145.

Ose na Kontaktoni, Tel:044 608 039 Ju Lutemi ta shpërndani sa më shumë. Me Rrespekt Naser Plakiqi nga Fshati Nekovc Kumuna e Drenasit”.