fbpx

Sulmohet Burdushi!

  16 Nov 2017

Me keto video kemi për qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë informacione dhe dije të dobishme rreth fesë Islame Allahu ju shpërbleftë me të mira në të dy botët.

Pasi të lexoni lajmet tona, shpërndajini edhe me të tjerët që të përfitojmë sëbashku.Ju paraqesim videon e radhës , e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë ..

Shefqet Krasniqi – ” Burdushi” është një shejtan i gjallë
Shiko viedo e cila gjindet me poshte: