fbpx

Sulmohet Aida Derguti!

  08 Dec 2017

Publikimi i SMS-ve të bisedave mes deputetëve të VV-së, qitën në pah edhe përçarjen e brendshme të kësaj partie, e cila veç qenka thelluar tash e një vit. Aida Dërguti është ajo që e kishte quajtur themeluesin e Vetëvendosjen, Albin Kurtin, gabimisht në grupin e tyre, “m*t”.

“E atë m***”, kishtë shkruan Dërguti, duke asociuar në Kurtin.

Kjo e fundit u detyrua të reagojë dhe t’i kërkoj fjale Kurtit në Facebook, por është ofenduar dhe fyer rëndë nga aktivistët dhe simpatizantët e Kurtit, shkruan lajmi.net.

95 për qind e komentuesve në statusin e Dërgutit në Facebook, mbështesin Kurtin dhe drejtojë sharje drejt deputetes në fjalë.

Ndryshe, nëpërmjet këtij reagimi të Dërguti thuhet, se VV ka probleme dhe mospajtime të thella.

Për më shumë shikoni reagimet e komentuesve në statusin e Aida Dërgutit.