fbpx

Stadiumi Kombëtar i Shqipërisë po bëhet gati, shikoni se deri ku kanë shkuar punimet

  04 Dec 2017

Stadiumi Kombëtar i Shqipërisë po bëhet gati, shikoni se deri ku kanë shkuar punimet

Stadiumi Kombëtar i Shqipërisë, “Arena Kombëtare” pritet të jetë gati me 1 shtator (2018) me një kapacitet prej 22,500 ulëseve dhe ka një kosto prej 60 milionë euro, shkruan arbresh.info.

Federata Shqiptare e Futbollit ka publikuar një video ku shihen punimet që janë bërë në ndërtimin e këtij stadiumi.

Shikoni videon e mëposhtme.

https://youtu.be/5EjGY-1oVS0